ELISSE - SPALATORIE HAINE, CURATATORIE HAINE, SPALATORIE COVOARE

Program Centre

Centrul Liberty Center: Luni-Duminica 10.00-22.00

Centru Drumetului: Luni-Vineri 11.00-19.00, Sambata 09.00-16.00

021-555.86.81

Numar unic cu tarif normal

COMENZI ONLINE/TELEFONICE

Suntem alaturi de voi si in aceasta perioada! Comanda online serviciile noastre cu ridicare si livrare la domiciliu si #staiacasa in siguranta si igiena.

ELISSE, prin programul "Spalatorie de haine la usa casei tale" cauta sa vina in sprijinul clientilor printr-un mod mai facil de a avea parte de servicii complete de spalatorie haine. #Tustaiacasa si noi iti ridicam si livram hainele in 48 ore.

Pentru a-ti crea un cont, trebuie sa ai numar de telefon valid pe care vei primi un SMS de confirmare a procesului de inregistrare in sistem. Foloseste formularul de mai jos, iar dupa crearea contului vei avea acces deplin la toate datele din tale din sistemul nostru, inregistrate la unul din centrele noastre fizice sau la cel online.

NOTE IMPORTANTE!

In cazul in care in lista de preturi nu exista un articol, acesta se va tarifa prin comparare cu un alt articol din lista.

Termenele de procesare normale sunt: 48 ore pentru articolele de imbracaminte textile; 96 ore pentru articole cu puf, plapumi lana, etc.; 96 ore pentru articolele din piele si blana naturala;

Procesarea la urgenta (24 ore articole textile si 48 ore puf, piele si blana naturala) se tarifeaza cu 50% mai mult decat pretul afisat;

Toate comenzile primite se vor procesa NUMAI prin acordul clientului cu privire la cele stipulate in REGULAMENTUL DE FUNCTIONARE
Procesarea articolelor dvs. necesita inregistrarea in baza de date, a numelui si a telefonului dvs de contact. Conform Regulamentului de Protectie a Datelor Personale, avem nevoie acceptul dvs. in acest sens. In caz contrar, nu putem procesa comenzile primite. Acceptul dvs. se va da in scris la fiecare comanda ce o veti preda la noi. Datele dvs, vor fi procesate in siguranta, urmand ca in cazul in care nu mai doriti aceasta procesare, sa alegeti varianta de anonimizare, prin mesaj la o adresa de email ce vi-o vom comunica la predarea comenzii.

UNDE NE GASESTI

COMANDA ONLINE!

ACUM POTI PLASA O COMANDA ONLINE SAU TELEFONICA!

© Copyright 2023 Spalatoria de haine Elisse. Toate drepturile rezervate.

Search