ELISSE - SPALATORIE HAINE, CURATATORIE HAINE, SPALATORIE COVOARE

Program Centre

Centrul Liberty Center: Luni-Duminica 10.00-22.00

Centru Drumetului: Luni-Vineri 11.00-19.00, Sambata 09.00-16.00

021-555.86.81

Numar unic cu tarif normal

ELISSE - CURATATORIE HAINE - SPALATORIE HAINE

SERVICII DE SPALATORIE HAINE...FARA PATA!

spalatorie haine elisse
Curatatoria de haine Elisse a luat fiinta in urma analizei posibililor competitori din piata, rezultand un fapt extrem de clar: Vom putea oferi servicii de calitate pentru spalatorie haine in Bucuresti si curatatorie haine in Bucuresti mult mai bune decat cele prezente la preturi competitive.
Spalatoria de haine Elisse are grija de hainele dumneavoastra astfel incat sa fie impecabile. Oferim confort clientilor nostri prin ridicarea si livrarea obiectelor.
Spalatoria de haine Elisse se axeaza pe o buna colaborare si pe oferirea unor servicii...FARA PATA!
Sunteti in cautarea unei spalatorii de haine? Elisse va ofera servicii complete de spalatorie, curatatorie si calcatorie haine. Preturi competitive, servicii de inalta calitate.

Spalatoria de haine Elisse ofera clientilor servicii impecabile ce sunt oferite de echipamente profesionale si eficiente dar si un mod de economisire a banilor.

 

DE CE ELISSE...

Am fost intrebati de multa lume care este semnificatia numelui ELISSE... de ce ELISSE si nu un alt nume exemplificativ de curatatorie haine sau spalatorie haine?

Veti gasi raspunsul la sfarsitul legendei numelui ELISSE, mai jos. Va multumim pentru rabdarea ce o veti acorda la citirea acesteia.

LEGENDA ELISSE

Intr-un timp îndepărtat a existat o insula, dintr-un arhipelag uitat de lume. O insula unde abundenta era la ea acasă si trăia in comuniune perfecta cu oamenii acelor locuri. Oameni cu sufletul si spiritul deschise mereu zâmbitori si cu brațele deschise. Fiecare zi era un prilej de bucurie, împrejmuită de păduri seculare, vegetație deasa si pomi fructiferi la tot pasul. In apele din jurul insulei existau bancuri de pești multicolori si vietăți marine neasemuite. Nimic nu perturba liniștea, solitudinea, spiritualitatea si frumusețea acestor locuri. Acesta era Arhipelagul Binecuvântării.

De aici a plecat sa exploreze lumea larga, o copila. O copila cu parul bălai precum razele soarelui ce încălzea tot timpul anului arhipelagul, cu ochii albaștri precum marea ce înconjura aceste locuri neasemuite, cu un trup înalt si mlădios precum tulpina unui bananier si cu pielea arămie precum pământul proaspăt întors. Ea se numea Putri Matahari, Fiica Soarelui.

Încă de la începutul călătoriei, marinarii de pe vasul cu care a plecat in călătorie au fost uimiți, caci furtunile se linișteau in prezenta ei, plasele se umpleau de pești iar vântul le bătea numai din pupa. La sfârșitul călătoriei pe mare, Putri Matahari deja avea un alt nume: Ocrotitoarea Calatorilor.

Pe primul continent pe care a pus piciorul, Putri Matahari s-a dedat treburilor gospodărești, ajutând femei singure sau măritate deopotrivă, la treburile casnice ale acestora: crescut copii, curățenie in cămine, mâncare, spălat de rufe la râu si multe alte asemenea. Totul in mana ei era ușor si simplu: copii erau liniștiți si creșteau mari, frumoși si sănătoși, fir de praf nu era in case, mâncarea desfăta simțurile tuturor ce o gustau iar îmbrăcămintea oamenilor era impecabila. O numiseră: Ocrotitoarea Casei.

Mergând in călătoria ei mai departe, Putri Matahari a ajuns pe continental European… așa cum este el acum? Nu avem de unde ști, detaliile legendei se pierd in negura timpului. Continentul European era in fierbere cu războaie întinse peste tot. Putri Matahari se afla la căpătâiul răniților făcându-i sa vadă, sa meargă sau sa vorbească din nou. O putem regăsi in câteva izvoare istorice si in diverse ipostaze de conducătoare de oști, sau poate nu este vorba despre ea… nu vom ști niciodată. Cert este ca a apărut cu un nou nume: Ocrotitoarea Războinicilor.

La sfârșitul vieții, Putri Matahari s-a retras si a rămas in zona Greciei antice. Aici istoricii locurilor, au numit-o “ELISSE”,  in traducere: Cea din Insulele Binecuvântate.

Copyright: ELISSE PREST SERV SRL.

Orice copiere, distribuire sau similitudini distribuite sunt strict interzise in orice mediu, online sau tiparit.

  • ELISSE reprezinta esenta lucrurilor bine facute.

  • ELISSE reprezinta profesionalism si grija.

  • ELISSE reprezinta spiritul tenace si implicare.

Acestea sunt cele trei puncte ce ghideaza compania ELISSE PREST in afaceri. In orice domeniu suntem sau vom fi prezenti, acestea vor fi pilonii de baza pe care ne construim viziunea si scopul companiei.

 

ELISSE - SPALATORIE HAINE PROFESIONALA

MANAGEMENT SPALATORIE HAINE ELISSE

Cu un sistem de management bine pus la punct, curatatoria de haine elisse, ofera acum servicii profesionale de curatatorie haine si spalatorie haine clientilor sai, la un raport calitate-pret extrem de atractiv.

UTILAJE CURATATORIE HAINE ELISSE

Utilajele cu care suntem dotati, sunt utilaje de ultima generatie ce ofera calitate in serviciile noastre de spalatorie haine si curatatorie haine, ingaduindu-ne sa putem oferi aceste servicii la preturi minime in urma pierderilor mici generate.

SISTEM DE CURATARE HAINE ELISSE

Partea cea mai importanta in cadrul procesului de curatare haine este procesul de predetasare a murdariei si a eventualelor pete. Acest proces implica prelucrarea manuala a fiecarui obiect ce prezinta un grad de murdarie avansat sau pete in profunzime, cu solutii speciale fiecarui tip de pata in parte.

CALITATEA SERVICIILOR DE CURATATORIE HAINE

Folosim cele mai bune solutii din piata spalatoriilor de haine, ca hainele tale favorite sa fie intotdeauna impecabile.

TERMENE DE LIVRARE

Uita de corvoada de a-ti spala hainele pentru intalniri sau plecari urgente. Cu termene incepand de la 3 ore curatatoria de haine ELISSE este alaturi tot timpul de tine.

AI UITAT VREODATA HAINELE TALE FAVORITE LA SPALATORIE?

Stai linistit... curatatoria de haine ELISSE te notifica prin SMS atunci cand comanda ta este gata.

 

spalatorie haine bucuresti

SPALATORIE HAINE BUCURESTI

Serviciile noastre de spalatorie haine Bucuresti includ: sortare, predetasare, spalare la apa, parfumare, calcare, impachetare.

curatatorie haine bucuresti

CURATATORIE HAINE BUCURESTI

Serviciile de curatatorie uscata furnizeaza modalitatea prin care hainele tale "nu intra la apa" fiind curatate cu solutie chimica. Este modalitatea prin care costumele, paltoanele si alte asemenea articole nu vor avea probleme de acest gen.

 

spalatorie covoare bucuresti

SPALATORIE COVOARE BUCURESTI

Serviciile de spalatorie covoare Bucuresti includ ridicarea/livrarea la domiciliu, desprafuire, spalare, igienizare, parfumare si infoliere. Totul pentru siguranta familiei tale!

 

0
CAMASI SPALATE :)
0
Articole pentru evenimente speciale curatate sau spalate
0
Articole vestimentare uzuale curatate chimic
0
Clienti Fericiti :D

CALATORIA NOASTRA

"Nasterea" spalatoriei de haine ELISSE

Fondata in 2006, spalatoria de haine ELISSE a deschis primul punct de lucru cu publicul in sectorul 6, Bucuresti.

2006

2009

Centrul de productie Liberty Center

Ca urmare a cererii consumatorilor din zona, spalatoria de haine ELISSE a mutat centrul de productie din sectorul 6 in Liberty Center Mall, ajungand sa deserveasca astfel sectoarele 1, 4, 5 si 6 din raza centrului comercial.

Schimbarea Managementului

La inceputul anului 2010, compania ELISSE a fost preluata de catre o alta echipa manageriala, cu o experienta mult mai mare. Imaginea si scopurile au fost refacute. Primii pasi catre catre oferirea de servicii de spalatorie haine si curatatorie haine peste asteptarile clientilor, au fost realizati.

2010

2013

Divizia Profesionala ELISSE

In anul 2013 a fost pusa fundatia la ceea ce va deveni ulterior cel mai bun serviciu oferit persoanelor juridice din Bucuresti. Aceste servicii sunt oferite catre hoteluri, restaurante, frizerii, etc.

2017

Este anul 2017. Suntem in continuare in Liberty Center Mall la dispozitia clientilor nostri. Cu aceleasi servicii de calitate si aceeasi deschidere catre clientii nostri.

2017

2019

2019

Este anul 2019. Suntem in continuare in Liberty Center Mall dar intr-un spatiu nou si tehnologizat cu utilaje si aparatura de ultima ora. Un spatiu luminat si aerisit, situat in imediata apropiere a hypermarketului din cadrul complexului. Cu aceleasi servicii de calitate si aceeasi deschidere catre clientii nostri.

2021

Dupa un an greu in care pandemia a lovit puternic economia, societatea noastra lanseaza un punct de colectare in centrul Comercial DOMINO PLAZA, ca urmare a cererii serviciilor noastre in zona sectorului 2 al Capitalei. Aceleasi servicii de calitate.

COMANDA ONLINE!

ACUM POTI PLASA O COMANDA ONLINE SAU TELEFONICA!

© Copyright 2023 Spalatoria de haine Elisse. Toate drepturile rezervate.

Search