ELISSE - SPALATORIE HAINE, CURATATORIE HAINE, SPALATORIE COVOARE

Program Centre

Centrul Liberty Center: Luni-Duminica 10.00-22.00

Centru Domino Plaza: Inchis definitiv

ELISSE - CURATATORIE HAINE - SPALATORIE HAINE

SERVICII DE SPALATORIE HAINE...FARA PATA!

spalatorie haine elisse
Curatatoria de haine Elisse a luat fiinta in urma analizei posibililor competitori din piata, rezultand un fapt extrem de clar: Vom putea oferi servicii de calitate pentru spalatorie haine in Bucuresti si curatatorie haine in Bucuresti mult mai bune decat cele prezente la preturi competitive.
Spalatoria de haine Elisse are grija de hainele dumneavoastra astfel incat sa fie impecabile. Oferim confort clientilor nostri prin ridicarea si livrarea obiectelor.
Spalatoria de haine Elisse se axeaza pe o buna colaborare si pe oferirea unor servicii...FARA PATA!
Sunteti in cautarea unei spalatorii de haine? Elisse va ofera servicii complete de spalatorie, curatatorie si calcatorie haine. Preturi competitive, servicii de inalta calitate.

Spalatoria de haine Elisse ofera clientilor servicii impecabile ce sunt oferite de echipamente profesionale si eficiente dar si un mod de economisire a banilor.

 

ELISSE - SPALATORIE HAINE PROFESIONALA

MANAGEMENT SPALATORIE HAINE ELISSE

Cu un sistem de management bine pus la punct, curatatoria de haine elisse, ofera acum servicii profesionale de curatatorie haine si spalatorie haine clientilor sai, la un raport calitate-pret extrem de atractiv.

UTILAJE CURATATORIE HAINE ELISSE

Utilajele cu care suntem dotati, sunt utilaje de ultima generatie ce ofera calitate in serviciile noastre de spalatorie haine si curatatorie haine, ingaduindu-ne sa putem oferi aceste servicii la preturi minime in urma pierderilor mici generate.

SISTEM DE CURATARE HAINE ELISSE

Partea cea mai importanta in cadrul procesului de curatare haine este procesul de predetasare a murdariei si a eventualelor pete. Acest proces implica prelucrarea manuala a fiecarui obiect ce prezinta un grad de murdarie avansat sau pete in profunzime, cu solutii speciale fiecarui tip de pata in parte.

CALITATEA SERVICIILOR DE CURATATORIE HAINE

Folosim cele mai bune solutii din piata spalatoriilor de haine, ca hainele tale favorite sa fie intotdeauna impecabile.

TERMENE DE LIVRARE

Uita de corvoada de a-ti spala hainele pentru intalniri sau plecari urgente. Cu termene incepand de la 3 ore curatatoria de haine ELISSE este alaturi tot timpul de tine.

AI UITAT VREODATA HAINELE TALE FAVORITE LA SPALATORIE?

Stai linistit... curatatoria de haine ELISSE te notifica prin SMS atunci cand comanda ta este gata.

 

spalatorie haine bucuresti

SPALATORIE HAINE BUCURESTI

Serviciile noastre de spalatorie haine Bucuresti includ: sortare, predetasare, spalare la apa, parfumare, calcare, impachetare.

curatatorie haine bucuresti

CURATATORIE HAINE BUCURESTI

Serviciile de curatatorie uscata furnizeaza modalitatea prin care hainele tale "nu intra la apa" fiind curatate cu solutie chimica. Este modalitatea prin care costumele, paltoanele si alte asemenea articole nu vor avea probleme de acest gen.

 

spalatorie covoare bucuresti

SPALATORIE COVOARE BUCURESTI

Serviciile de spalatorie covoare Bucuresti includ ridicarea/livrarea la domiciliu, desprafuire, spalare, igienizare, parfumare si infoliere. Totul pentru siguranta familiei tale!

 

0
CAMASI SPALATE :)
0
Articole pentru evenimente speciale curatate sau spalate
0
Articole vestimentare uzuale curatate chimic
0
Clienti Fericiti :D

CALATORIA NOASTRA

"Nasterea" spalatoriei de haine ELISSE

Fondata in 2006, spalatoria de haine ELISSE a deschis primul punct de lucru cu publicul in sectorul 6, Bucuresti.

2006

2009

Centrul de productie Liberty Center

Ca urmare a cererii consumatorilor din zona, spalatoria de haine ELISSE a mutat centrul de productie din sectorul 6 in Liberty Center Mall, ajungand sa deserveasca astfel sectoarele 1, 4, 5 si 6 din raza centrului comercial.

Schimbarea Managementului

La inceputul anului 2010, compania ELISSE a fost preluata de catre o alta echipa manageriala, cu o experienta mult mai mare. Imaginea si scopurile au fost refacute. Primii pasi catre catre oferirea de servicii de spalatorie haine si curatatorie haine peste asteptarile clientilor, au fost realizati.

2010

2013

Divizia Profesionala ELISSE

In anul 2013 a fost pusa fundatia la ceea ce va deveni ulterior cel mai bun serviciu oferit persoanelor juridice din Bucuresti. Aceste servicii sunt oferite catre hoteluri, restaurante, frizerii, etc.

2017

Este anul 2017. Suntem in continuare in Liberty Center Mall la dispozitia clientilor nostri. Cu aceleasi servicii de calitate si aceeasi deschidere catre clientii nostri.

2017

2019

2019

Este anul 2019. Suntem in continuare in Liberty Center Mall dar intr-un spatiu nou si tehnologizat cu utilaje si aparatura de ultima ora. Un spatiu luminat si aerisit, situat in imediata apropiere a hypermarketului din cadrul complexului. Cu aceleasi servicii de calitate si aceeasi deschidere catre clientii nostri.

2021

Dupa un an greu in care pandemia a lovit puternic economia, societatea noastra lanseaza un punct de colectare in centrul Comercial DOMINO PLAZA, ca urmare a cererii serviciilor noastre in zona sectorului 2 al Capitalei. Aceleasi servicii de calitate.

COMANDA ONLINE!

ACUM POTI PLASA O COMANDA ONLINE SAU TELEFONICA!

© Copyright 2022 Spalatoria de haine Elisse. Toate drepturile rezervate.

Search