SUNA ACUM !
0723-611629

Curatatorie haine - Spalatorie Haine - ELISSE

Curatatoria de haine elisse a luat fiinta in urma analizei posibililor competitori din piata, rezultand un fapt extrem de clar: Vom putea oferi servicii de calitate pentru spalatorie haine in Bucuresti si curatatorie haine in Bucuresti mult mai bune decat cele prezente la preturi competitive.

ELISSE - Spalatorie Haine Profesionala - Curatorie Haine Chimica

500.000+
Camasi spalate :)
50.000+
Articole pentru evenimente speciale curatate sau spalate
700.000+
Articole vestimentare uzuale curatate chimic
50.000+
Clienti Fericiti :D

Istoricul nostru

"Nasterea" spalatoriei de haine ELISSE

Fondata in 2006, spalatoria de haine ELISSE a deschis primul punct de lucru cu publicul in sectorul 6, Bucuresti.

Centrul de productie Liberty Center

Ca urmare a cererii consumatorilor din zona, spalatoria de haine ELISSE a mutat centrul de productie din sectorul 6 in Liberty Center Mall, ajungand sa deserveasca astfel sectoarele 1, 4, 5 si 6 din raza centrului comercial.

Schimbarea Managementului

La inceputul anului 2010, compania ELISSE a fost preluata de catre o alta echipa manageriala, cu o experienta mult mai mare. Imaginea si scopurile au fost refacute. Primii pasi catre catre oferirea de servicii de spalatorie haine si curatatorie haine peste asteptarile clientilor, au fost realizati.

Divizia Profesionala ELISSE

In anul 2013 a fost pusa fundatia la ceea ce va deveni ulterior cel mai bun serviciu oferit persoanelor juridice din Bucuresti. Aceste servicii sunt oferite catre hoteluri, restaurante, frizerii, etc.

2017

Este anul 2017. Suntem in continuare in Liberty Center Mall la dispozitia clientilor nostri. Cu aceleasi servicii de calitate si aceeasi deschidere catre clientii nostri.

2019

Este anul 2019. Suntem in continuare in Liberty Center Mall dar intr-un spatiu nou si tehnologizat cu utilaje si aparatura de ultima ora. Un spatiu luminat si aerisit, situat in imediata apropiere a hypermarketului din cadrul complexului. Cu aceleasi servicii de calitate si aceeasi deschidere catre clientii nostri.