ELISSE - SPALATORIE HAINE, CURATATORIE HAINE, SPALATORIE COVOARE

Program Centre

Centrul Liberty Center: Luni-Duminica 10.00-22.00

Centru Drumetului: Luni-Vineri 11.00-19.00, Sambata 09.00-16.00

021-555.86.81

Numar unic cu tarif normal

Ti-a placut articolul ? Distribuie si ofera-ne un Like :)

indepartare pete sos de rosii tips elisse
indepartare pete sos de rosii help elisse
indepartare pete de sos de rosii de pe textile tips elisse

"ELISSE SELF-CARE" RECOMANDA:

INDEPARTAREA PETELOR DE SOS DE ROSII DE PE MATERIALELE TEXTILE CE SUPORTA APA

Nu-i asa ca din cand in cand, deliciosul sos de la burgeri sau de la spaghete ajunge din "intamplare" pe hainele tale preferate? :) Se intampla tuturor... nu esti singura/singurul... ai intrat in panica si ai ajuns la o spalatorie de haine... mai devreme sau in cel mai rau caz ...tarziu. Mult prea tarziu pentru a-ti salva tricoul, rochia, sacoul, etc preferat :(
O curatatorie de haine, nu poate face minuni... dar poate face tot posibilul sa-ti recuperezi haina preferata, intr-o stare cat mai "purtabila". Cel putin, de acest lucru va asiguram noi la Spalatorie Haine ELISSE :)
Acum...... avem un scenariu: Esti in pauza de masa si niste sos nazdravan de la spaghetele milanese pe care tocmai le-ai savurat, "s-a strecurat" pe camasa ta de munca"... Ce facem? NU intra in panica si citeste articolul in continuare :)

Îndepărtarea "nesuferitului" sos de rosii ajuns din intamplare pe hainele tale :)

1. ! În primul rând, NU încerca să îndepărtezi nici o pată de pe un articol „Dry Clean Only” (sau de pe vreun articol pe care îl iubesti, daca nu esti aboslut sigur cum să îl cureți corect.)
2. Va trebui sa marchezi cu o mica banda adeziva, locul unde este pata, pentru a face o identificare mai usoara, ulterior.
Pentru cele mai bune rezultate, petele trebuie tratatate cat mai repede. Cu cât tratezi mai repede o pată, cu atât este mai puțin probabil ca aceasta sa se fixeze in material.
3. Dacă există solide în exces, răzuiește-le ușor sau îndepărteaza-le. Tamponeaza lichidul de pe material, cu o cârpă albă curată, fără scame. Evita frecarea, deoarece poate răspândi pata sau deteriora țesăturile delicate.
4. Înmoaie zona pătată în apă rece timp de cinci minute.
5. Pune pe pata un detergent de rufe lichid sau un detergent de vase. Începând de la marginile exterioare ale petei și îndreptându-te spre centru, freaca usor cu o peruita de dinti cu peri moi sau cu o alta perie de acest gen.
6. Spala cu detergent cu înălbitor pe baza de oxigen activ pentru articolele colorate sau cu clor pentru articolele albe (atentie daca materialul accepta clorarea!) folosind cea mai caldă apă admisă conform etichetei de îngrijire a țesăturii.
7. Usuca hainele, deoarece poate fi dificil de observat dacă pata a rămas cu adevărat atunci când țesătura este umedă.
8. Dacă pata rămâne, iti recomandam sa apelezi la serviciile Spalatorie Haine ELISSE... Dar atentie: Nu vom putea garanta 100% ca iti vom scoate restul de pata ramasa, daca ai incalcat vreunul din pasii de mai sus.

Daca nu riscam: mai bine va asteptam la Spalatorie Haine ELISSE :)

GATA ! Esti multumit ?

Ai facut treaba buna si Spalatoria de Haine ELISSE este fericita ca ti-a putut fi de folos!

MAI POTI CITI SI ALTE ARTICOLE INTERESANTE:

SPALATORIE HAINE - Indeparteaza petele de cafea acasa

SPALATORIE HAINE - Indeparteaza petele sos de rosii acasa

SPALATORIE HAINE - Indeparteaza petele de iarba acasa

SPALATORIE HAINE - Indeparteaza petele de sange acasa

ATENTIE: Poti folosi ceea ce descriem in acest articol, numai in cazul in care pe eticheta produsului patat, NU ESTE SPECIFICAT: Dry Clean Only, Numai Curatare Chimica/Uscata. Daca ai aceasta specificatie, iti recomandam sa mergi cu produsul la unul din centrele Spalatoriei de Haine ELISSE..."Paza buna, trece primejdia rea"

Ti-a placut articolul ? Distribuie si ofera-ne un Like :)

© Copyright 2023 Spalatoria de haine Elisse. Toate drepturile rezervate.

Search