ELISSE - SPALATORIE HAINE, CURATATORIE HAINE, SPALATORIE COVOARE

Program Centre

Centrul Liberty Center: Luni-Duminica 10.00-22.00

Centru Drumetului: Luni-Vineri 11.00-19.00, Sambata 09.00-16.00

SPALATORIE COVOARE BUCURESTI - SERVICII SPALATORIE COVOARE

Covoarele fac parte din viata ta cotidiana... calci pe ele acasa, la servici, in vizita la prieteni. Asigura-te ca ai un covor curat si igienizat pentru familia ta. Spala covorul tau odata la 3-6 luni pentru o viata fara alergeni.
Acceseaza serviciile noastre de spalatorie covoare !

Bine ai venit pe pagina de spalatorie covoare ELISSE!

Ai facut primul pas pentru a accesa o serie de informatii pe care poate nu le cunosteai. Te rugam sa ne acorzi atentia de a-ti spune cate ceva despre "simplul" tau covor din casa familiei tale:

Pe piata din Romania si nu numai vei gasi tot felul de covoare: unele din materiale plastice, unele din fibre naturale, unele tesute manual altele tesute industrial. De culori nu mai vorbim :)

Asa cum hainele tale necesita servicii de curatatorie haine in mod frecvent, tot asa si covoarele necesita o ingrijire deosebita prin servicii profesionale de spalatorie covoare, in perioade ce vor trebui bine determinate de catre tine. Te intrebi "De ce bine determinate? "... E simplu: In covoare se acumuleaza in timp, in afara de praf si senzatia de "imbacsire de suprafata" o serie de bacterii alergice si acarieni. Toate acestea pot avea un impact nesanatos asupra ta si a familiei tale calcand pe covoare si respirand in jurul lor. De aceea se impune o spalare a covorului in profunzime.

A spala un covor in profunzime NU inseamna a pune furtunul pe el cu niste detergent si apoi sa-l freci cu peria :)... in profunzime vor exista in continuare "amenintari" la adresa celor dragi tie. Alege servicii profesionale de spalatorie covoare in profunzime... de obicei costurile acestor servicii iti indica cat de bine va fi covorul tau spalat.

Intreaba furnizorul tau de servicii de spalatorie covoare de urmatoarele:

Desprafuiti covoarele inainte si dupa spalare?

Detergentii folositi in spalarea covoarelor contin oxigen activ si substante igienizante?

Dozarea detergentilor are loc in functie de grosimea covorului sau numai se spumeaza la suprafata?

Clatirea covorului are loc cu apa dedurizata si in mod constant curata?

Uscarea are loc in camere special amenajate, igienice si aerisite?

Covorul se perie dupa uscare?

Covorul se livreaza in folie de unica folosinta?

Daca ti se raspunde negativ la una din aceste intrebari, calitatea serviciului scade proportional, scazand astfel si siguranta ca ai in casa un covor cu adevarat "sigur" pentru tine si familia ta!

Pentru ca toate cele enumerate mai sus sa fie servite in mod constant si la cele mai bune standarde, tariful serviciilor noastre de spalatorie covoare si curatatorie covoare, se taxeaza la kilogram.

Nu te ingrijora de cantarire, tu dai comanda trecand la cantitate cate covoare ai, noi o ridicam, cantarim covoarele tale la "suta de grame" si te instiintam inainte de livrare cat ai de plata.

TRANSPORT INCLUS LA/DE LA DOMICILIU, FARA ALTE TAXE

pentru serviciile noastre de spalatorie covoare in Bucuresti si Ilfov si curatatorie covoare in Bucuresti si Ilfov.

 

 

COMANDA ACUM

PUNCTELE NOASTRE FORTE

SERIOZITATE

Echipa noastra este construita din oameni cu caracter si seriosi pentru care munca este o placere.

COMUNICARE

Sistemul de management indreptat catre client este punctul forte ce ne deosebeste de concurenta. Oricand raspundem la intrebari si oferim solutii clientilor nostrii.

PROFESIONALISM

Intregul nostru personal are o vechime considerabila in aceasta activitate, fiind astfel competitivi.

TEHNOLOGIE

Am pus la punct un sistem informatic de administrare al clientilor nostri ce ne permite sa fim in legatura continua cu acestia. Mesageria SMS fiind una dintre solutiile prezente.

COMANDA ONLINE!

ACUM POTI PLASA O COMANDA ONLINE SAU TELEFONICA!

© Copyright 2022 Spalatoria de haine Elisse. Toate drepturile rezervate.

Search