ELISSE - SPALATORIE HAINE, CURATATORIE HAINE, SPALATORIE COVOARE

Program Centre

Centrul Liberty Center: Luni-Duminica 10.00-22.00

Centru Drumetului: Luni-Vineri 11.00-19.00, Sambata 09.00-16.00

ELISSE: SPALATORIE HAINE BUCURESTI, CURATATORIE HAINE

COMENZI ONLINE DE:

SPALATORIE HAINE IN BUCURESTI, SPALATORIE HAINE IN ILFOV - SPALATORIE HAINE SECTOR 1, SPALATORIE HAINE SECTOR 2, SPALATORIE HAINE SECTOR 3, SPALATORIE HAINE SECTOR 4, SPALATORIE HAINE SECTOR 5, SPALATORIE HAINE SECTOR 6

CENTRU PRODUCTIE IN INCINTA LIBERTY MALL

spalatorie haine
Am redefinit serviciile de spalatorie haine si curatatorie haine in Bucuresti. Folosim tehnologie avansata pentru domeniul spalatoriilor de haine si curatatoriilor pentru a imbunatati si a mentine frumusetea si culorile hainelor.

Compania noastra este alcatuita din profesionisti cu o vasta experienta in domeniul spalatoriilor de haine ce activeaza in Bucuresti.

Elisse ofera o gama larga de servicii oferind o atentie speciala cu privire la cerintele si preferintele clientilor. Ne mandrim atat cu serviciile oferite cat si cu preturile adaptate oricarui buzunar.

DE CE AR TREBUI SA APELEZI LA O SPALATORIE DE HAINE?

Serviciile de spalatorie haine sunt servicii ce se proceseaza cu masini de spalat si detergenti profesionali din import. Lichizi si solizi.

Desi spalarea hainelor acasa este o optiune buna pentru majoritatea oamenilor, exista momente in care nu vei avea sansa sa o faci din mai multe motive, inclusiv programul de lucru agitat care te oboseste mult prea tare astfel incat nu ai mai avea puterea de a spala. In plus de asta, sa apelezi la o spalatorie de haine poate fi o optiune buna cu privire la economisirea timpului.

Toate aceste probleme pot fi rezolvate daca apelezi la serviciile profesionale ale unei spalatorii de haine, servicii ce pot avea multe avantaje:

01

Serviciile de spalatorie haine economisesc timp

Pentru acei oameni care nu dispun de timp pentru spalarea hainelor acasa, serviciile unei spalatorii de haine poate fi o modalitate excelenta de economisire a timpului. Serviciile de spalatorie haine sunt pentru acele gospodarii cu adevarat aglomerate sau pentru familliile mai generoase dar si pentru unitatile comerciale precum hoteluri sau restaurante.


Spalatoria nde haine Elisse ofera solutii viabile si beneficii precum spalatorie rapida sau livrarea hainelor la usa clientilor, ceea ce inseamna ca puteti avea hainele curatate in timp ce va puteti ocupa de alte probleme.


Livrarea hainelor la domiciliu este mai accesibila acum. Chiar daca esti la serviciu, poti apela la spalatoria noastra cu livrare la domiciliu astfel incat sa fi sigur ca hainele iti vin pana la usa casei, curate si ambalate. Chiar si cei mai ocupati oameni cu foarte putin timp liber se pot odihni acum stiind ca nu vor mai avea de facut drumuri pana la o spalatorie de haine.


Lasati spalarea hainelor pe seama noastra.

02

Spalatoria de haine foloseste solutii de curatare de inalta calitate.

Spalatoria de haine Elisse este specializata in curatarea si ingrijirea de calitate a hainelor. Diferite produse textile, precum imbracamintea, prosoapele sau perdele sunt confectionate din diferite tesaturi care pot necesita metode de curatare specializate dar si diferite


De asemenea, exista si anumite tipuri de pete care nu pot fi indepartate acasa fara a distruge tesatura. Masinile de spalat obisnuite sau spalarea manuala nu sunt intotdeauna cea mai buna modalitate de a curata petele de pe anumite materiale textile.


De exemplu, tesaturile cu adevarat delicate, cum ar fi matasea, lana sau chiar catifeaua, se pot distruge sau micsora atunci cand sunt spalate intr-o masina obisnuita sau cu mana. Pentru aceste tipuri de tesaturi, curatarea uscata este cea mai buna optiune.

03

Serviciile unei spalatorii de haine ofera multe optiuni din care puteti alege.

Serviciile de spalatorie haine sunt mai mult decat capabile sa ofere o mare varietate de metode de spalare si uscare care pot fi mai potrivite pentru tine si hainele tale.


Indiferente daca esti alergic la un anumite detergent sau hainele tale sunt confectionate din diverse tesaturi care au nevoie de o ingrijire speciala, multe spalatorii de haine sunt bine echipate si pot raspunde specificatiilor tale.

spalatorie haine bucuresti

SPALATORIE HAINE BUCURESTI

Serviciile noastre de spalatorie haine Bucuresti includ: sortare, predetasare, spalare la apa, parfumare, calcare, impachetare.

curatatorie haine bucuresti

CURATATORIE HAINE BUCURESTI

Serviciile de curatatorie uscata furnizeaza modalitatea prin care hainele tale "nu intra la apa" fiind curatate cu solutie chimica. Este modalitatea prin care costumele, paltoanele si alte asemenea articole nu vor avea probleme de acest gen.

 

spalatorie covoare bucuresti

SPALATORIE COVOARE BUCURESTI

Serviciile de spalatorie covoare Bucuresti includ ridicarea/livrarea la domiciliu, desprafuire, spalare, igienizare, parfumare si infoliere. Totul pentru siguranta familiei tale!

 

PUNCTELE NOASTRE FORTE

SERIOZITATE

Echipa noastra este construita din oameni cu caracter si seriosi pentru care munca este o placere.

COMUNICARE

Sistemul de management indreptat catre client este punctul forte ce ne deosebeste de concurenta. Oricand raspundem la intrebari si oferim solutii clientilor nostrii.

PROFESIONALISM

Intregul nostru personal are o vechime considerabila in aceasta activitate, fiind astfel competitivi.

TEHNOLOGIE

Am pus la punct un sistem informatic de administrare al clientilor nostri ce ne permite sa fim in legatura continua cu acestia. Mesageria SMS fiind una dintre solutiile prezente.

SERVICII DE SPALATORIE SI CURATATORIE PENTRU COMPANII SI ALTE MEDII PRIVATE SI PUBLICE

Incepand de la frizerii si pana la spitale, spalam profesional tot ceea ce tine de aceste domenii, la preturi competitive si calitate maxima.

Cearsafuri si Prosoape

Programele noastre de spalatorie haine profesionala, acopera o larga varietate de articole profesionale, de la fete de masa pana la cearsafuri de pat.

Echipamente de lucru

Serviciile noastre de spalatorie haine si curatatorie haine sunt perfect adaptate pentru curatarea oricarui tip de ecipament de lucru.

Inchirieri pentru Uz Profesional

Putem oferi servicii de inchiriere pentru uz profesional a lenjeriilor, fetelor de masa, prosoape, etc. cu spalarea acestora inclusa. Nu trebuie decat sa ne contactezi pentru a stabili o intalnire si a discuta toate aspectele.

COMANDA ONLINE!

ACUM POTI PLASA O COMANDA ONLINE SAU TELEFONICA!

© Copyright 2022 Spalatoria de haine Elisse. Toate drepturile rezervate.

Search