SUNA ACUM !
0723-611629

SERVICII SPALATORIE COVOARE ELISSE

Covoarele fac parte din viata ta cotidiana... calci pe ele acasa, la servici, in vizita la prieteni. Asigura-te ca ai un covor curat si igienizat pentru familia ta. Spala covorul tau odata la 3-6 luni pentru o viata fara alergeni.
Acceseaza serviciile noastre de spalatorie covoare !

Servicii de spalatorie si curatatorie pentru companii si alte medii private si publice

Incepand de la frizerii si pana la spitale, spalam profesional tot ceea ce tine de aceste domenii, la preturi competitive si calitate maxima.

Cearsafuri si Prosoape

Programele noastre de spalatorie haine profesionala, acopera o larga varietate de articole profesionale, de la fete de masa pana la cearsafuri de pat.

Echipamente de lucru

Serviciile noastre de spalatorie haine si curatatorie haine sunt perfect adaptate pentru curatarea oricarui tip de ecipament de lucru.

Inchirieri pentru Uz Profesional

Putem oferi servicii de inchiriere pentru uz profesional a lenjeriilor, fetelor de masa, prosoape, etc. cu spalarea acestora inclusa. Nu trebuie decat sa ne contactezi pentru a stabili o intalnire si a discuta toate aspectele.

Punctele noastre forte

Seriozitate

Echipa noastra este construita din oameni cu caracter si seriosi pentru care munca este o placere.

Profesionalism

Intregul nostru personal are o vechime considerabila in aceasta activitate, fiind astfel competitivi.

Comunicarea

Sistemul de management indreptat catre client este punctul forte ce ne deosebeste de concurenta. Oricand raspundem la intrebari si oferim solutii clientilor nostrii.

Tehnologia

Am pus la punct un sistem informatic de administrare al clientilor nostri ce ne permite sa fim in legatura continua cu acestia. Mesageria SMS fiind una dintre solutiile prezente.